Dear Followers

Thursday, November 6, 2014

Sapu tangan aku

Semalam... Lepas je habis test information skills kat library. Aku dengan zakwan pergi Fakulti Sastera dan Sains Sosial.. Sebab nak cari buku dan makan kat kafe situ dengan Sharul , Lisa ..

Sambil tu.. Tunggu si paen ngn iffa.. Lama gila. Dorang yang ajak makan dorang yang lambat. Aku tunggu dpd pukul 12.50pm smpai pukul 1.45pm.. Tak muncul2.. Harrey.. Dah sampai.. Dia tak lepak sama.. Terus pergi library. Ada test sama macam aku sebelumnya. Haha.

Jadinya... Tu baru permulaan cerita. Aku tunggu sampai pukul 2 baru aku makan. Sebabnya.. Nak makan dengan dia. Then, dapatlah makan dengan dia.... Masa makan aku tengok dia. Teruk selesema dia.. Kena resdung. Aku bagi sapu tangan aku.. Dia tak nak.... Kata jijik la apa la.. Busuk la. Hahaha.

Tapi kann... Lepas makan. Masa nak basuh tangan.. Aku ikut sekali nak basuh tangan.. Lepas tu, dia mintak sapu tangan aku.. Nak tutup and lp hidung dia.. Hahaha.. Btw, itulah dia... Mulanya kata tak nak.. Tapi akhirnya dia akan nak. Daripada dulu aku kenal.. Sampai sekarang..

Sapu tangan tu.. Aku baru lap peluh dua tiga kali.. Haha. Tapi dia tak cakap apa pon masa letak sapu tangan tu kat hidung. Hahahaha. Peluh aku wangi la tu. ✌

K.. Tu je. Babai.

Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person