Dear Followers

Friday, November 7, 2014

Bukan biasa biasa

Semalam aku keluar pergi mid valley dengan dia... Jauh jugak jalan jalan... Naik lrt pergi Kelana Jaya.. Patah balik pergi KL Sentral.. Lepas tu naik KTM pergi Mid Valley.

Bershopping sakan... Nak beli biskut2.. Milo utk letak kat bilik ni haaa... Masa keluar tu memang happy lah cerita dia. Masing masing tak tengok handphone.. Macam macam cerita kitorang borakkan.

Nak dijadikan cerita.. Bukan biasa biasa ni maksud aku. Hubungan aku dengan dia ni aku tak anggap biasa biasa.. Bukan kawan baik.. Dan sudah tentu bukan couple. I think it is more than that.......

Tapi kan.. Dia letak video kitorang kat insta dgn caption bestfriend. Huahuahua.. Hmmmmmm .. Aku kena friendzoned ke? Huh.. Tak kecewa.. Mungkin dia perlukan masa.

Yah, I will wait.

Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person