Dear Followers

Monday, August 25, 2014

Dia siapa dia

Hai.. Aku nak cerita pasal dia.
Siapa dia? Entah. ¯\_(ツ)_/¯

Korang semua bijak pandai kan.. Kalau korang follow entry aku yang lepas korang tau la siapa dia yang aku nak cerita ni...

Cerita dia macam ni.. Aku nak bagitahu yang dia ni perempuan. Okay tu paling penting. Dia perempuan. Haha! Tak lah.. Yang paling penting aku suka dia.. Ermm. Paling penting ke??? ͡° ͜ʖ ͡° hahaha. Yelah. Memang aku suka dia..

Dia tahu ke aku suka dia? Jengjengjeng.... Mestilah dia tahu.. Sebab aku memang tunjuk aku suka dia.. Bila dia tanya suka ke.. Aku jawab ye je. Haha! Masalahnya kan.. Aku rasa macam takut. Dia pon mungkin rasa macam tu kot. Takut dikecewakan. Heee.. Tapi.. Tapi dan tapi... Aku ada bagitahu.. Kalau boleh tak nak pun cepat2.. Biarlah kenal lama lagi.. Kan.. Kankankan.. Kenal hati budi masing2..

Dia ni kan.. Aku suka dengan personaliti dia. Dia ni manusia yang full of surprise.. Mysterious.. Dan tak dijangka. Perangai yang straightforward buat aku senang dengan dia. Tapi tak tahu la perasaan dia kalau bab bab berkaitan dengan aku! Haha.

Kadang kadang dia okay.. Terlebih ceria... Ada hari kadang macam garang. Haha! Ada hari tu dia tetiba marah lost control.. Huahua. Takut doooo.. Tak tido malam aku dibuatnya. Tapi tak lama la. Kejap je. Dia pun tak tahu kenapa tetiba emo.

Dia kata dulu dia tough.. Selamba orang usik dia x marah. Tapi sekarang hati dia dah jadi cliche.. Sama macam hati perempuan lain. Masa tu aku memang nak gelak habis laaa.. Aku rasa ah kan.. Dia jadi macam tu sebab dia jatuh hati kot? Kot la.. Kot perasaan aku je.. Kot mmg naluri aku.. Semua pakai kot ja. Haha.

Dah ah.. Aku tak tahu nak cerita apa. Kali ni aku tak akan bagitahu aku update post psl dia. Sebab hari tu aku bagitau dia aku ada buat post pasal dia.. Dia kata aku cliche sebab bagitau dia. Camm harremmm.. Haaa.. Pandai2 kau la nak stalk aku. Wakakaka.

Kbye. (/^▽^)/
Salam..

Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person