Dear Followers

Tuesday, October 9, 2012

You Are My Everything Sayang

Awak... saya nak bagitahu yang saya suka sangat bila awak luahkan segala-galanya apa yang awak fikir tentang saya dari mula awak kenal saya sampai sekarang ! Dulu masa kita kenal dulu.. kita pernah buat fake relationship.. tapi masa tu kita gurau je.. even dah break kan fake relay tu pun kita still manje2 macam orang yang tengah bercinta. . tu sangat lawak. . hahaha ! tapi hakikatnya dulu awak tak suka pun saya. . sebab awak ada banyak tanggapan negatif tentang saya. .

Walau apa pun awak fikir tentang saya masa tu. . apa pun awak buat kat saya. . yang awak cuba buat saya benci dekat awak. . saya tetap tak boleh untuk tidak suka dekat awak ! Sebab saya fikir kalau saya sabar dengan awak dan cuba mendalami isi hati awak. . mesti awak boleh jatuh hati dekat saya. . yep ! itu ternyata berjaya sayang. . awak dah boleh terima saya. .

Kalau dulu awak ingat yang saya ni playboy. . suka bagi ayat manis. . sekarang dah tak lagi kan ? sekarang awak tahu kan yang saya sentiasa bagi perhatian kat awak bukan orang lain ? Kalau dulu awak tak percayakan saya sebab kita baru kenal kan. . tapi dah beberapa bulan kita kenal dan bercakap kat dalam phone n jumpa beberapa kali. . baru awak percaya dekat saya kan sayang ? ;) Awak siap tanya pendapat orang lain tentang saya. . heeeeeeeeee. . tu yang saya suka. . saya suka sangat perempuan macam awak. . awak tak mudah menerima sesuatu even saya yang baik ni ! hahaha. . baik ke ? :P boleh laa kan ? ;)

Sepanjang perkenalan kita. . kita dah lalui macam2 kan. . kadang2 saya jadikan awak inspirasi tambahan selain keluarga saya untuk buat lebih masa saya belajar. . bak kata orang pemberi semangat saya awak ! saya nak berjaya sebab awak jugak ! saya nak berjaya sebab nanti tak nak awak susah. . saya sedar hidup zaman sekarang bukan mudah dan hanya ilmu je yang boleh membantu hidup kita nanti. . saya berusaha utk dapatkan ilmu tak kiralah ilmu kat sekolah ke surau ke masjid ke or even ilmu cinta atau pun fakta2 tentang diri awak ! saya bila dengan awak saya tak tahu kenapa saya cepat mengalah dan ego saya rasa macam rendah gilaa2 ! apa awak dah buat kat saya eh ? *wonderinggggggg ! ! sebab awak sangat2 special di hati saya lah tu !

Tu je lah kot yang saya nak bagitahu. . mungkin ada banyak lagi yang tak terluah tapi nanti akan diberitahu juga dekat awak. . ;) aku sayang kau gemokk ! masa menaip post ni saya dengar lagu kita. . lagu yang ada dekat blog nie. . lagu ni yang first saya bagi dekat awak. . ! suka sangat2 ! kau sinar hati ini , biarpun hanya sesaat di sisi. . :) iloveyousomuchdear .
I hope this relationship will end with a marriage and we will start the true journey of our relationship with that marriage . amiin !
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person