Dear Followers

Sunday, October 7, 2012

Only both of us

Nak tahu kenapa tajuk dia only both of us ? sebab hari ni . . . saya keluar dengan awak berduaan sahaja ! Ni yang pertama kali kita keluar berdua.. tak ada orang lain.. hehe ! kita je awak. . kita ajeeeeeeeeeee ! seronok gila rasanya,.

Ehheemmm. . saya amek awak kat rumah awak then sampai ke jj dalam pkul 1 maybe ? :) hehe. . Sampai je JJ saya nampak kedai Farmasi Guardian. . saya terus teringat yang awak sakit ulcer.. so ingat nak masuk time tu tapi awak kata nantilah.. so saya dengan awak jalan lah berlenggang ke sana sini. . and pergi tengok showtime punya wayang. . banyak2 movie kita pilih cerita apa sayang ? Resident Evil . . ni first time kot saya tengok cerita ni walaupun ni dah sekuel ke-4 dia. . hee . .

Lepas je beli tiket wayang. . kita jalan-jalan cari makan. . macam biasalah kan . . pilihan awak sentiasa saje KFC. . huhu. . Saya dah lah x berapa minat dengan KFC. . lagi suka mcD ~ tapi tak apa. . apa yang awak pilih semua saya jadi suka ! ! makan dengan kfc dengan awak ? maybe pengalaman paling ngeri bagi saya kot? sebab apa. . sebab awak malu nak habiskan 2 ketul awak. . :( bila dah tak habis. . awak thukan perut siapa yang jadi mangsa keaadaan ? perut saya wakk. . tahulah awak nak saya jadi gemoookkk kann ~ so saya makan la ayam tu. .ceh . . makan ke ? habis ke time kt KFC. . kita pergi lah tengok wayang. .

Masa kat dalam panggung tu... heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! cerita tu best sangat ! tapi cerita saya dengan awak kat dalam tu lagi best ~ hahahahaha ! semuanya sebab popcornnnnnnnn ! :) sepanjang masa dalam panggung tu.. concentration saya semuanya tertumpu dekat awak sayang. . . susah nak concentrate dkt movie tu. . saya nak kena jaga popcorn tu. . sebab taknak popcorn tu jatuh macam masa kita tengok movie sadako. . kelam kabut plus malu kot time tu. . nasib baik gelap tak ada org nampak. . lau tak. . bikin malu kita je kan wak ? ^^ tapi tu lah kenangan yang saya tak akn lupakan ~ sungguh manis macam popcorn royal tu. .

Habis je tengok wayang. . kita keluar jalan-jalan lagi sekali. . kita cari farmasi ! semua tingkat kita cari tapi tak jumpa. . pelik wak ! sangat2 pelik ! macam mana boleh hilang ? tadi masa datang ada je. . tahu2 masa balik dia tak muncul2 pula. . sajee je nak bagi saya dengan awak lama2 dekat dalam jj tu kan.. Agak dah putus asa kejap. . kita pegi beli bubble.. kongsi bersama. . heeeeeeee ~ manis sangat air tu. . tapi lagi manis air kat straw tu. . hahaha ~ :PP  awak3 ! orang kata bila kita share straw or sudu yang sama. . hubungan tu akan kekal lg lama. . tu orang dulu kata lah. . saya amiinkan aje ! sebab kalau boleh saya nak hidup dengan awak sampai kita ada anak cucu cicit piyot if kita panjang umur. . :)

Then, kita masuk photo cube. . tempat yang dimana muka kita akan jadi comel secara automatic ! masa dalam photocube tu. . ehee. . macam2 pose kita buat kan. . tapi saya paling suka bila saya pandang awak n awak tutup mata. . cute sangat2 gambar tu wak. . :)) rasa macam bahagia sangat2 ! ! tapi ada stamp iloveyou yang sdikit sbanyak menjejaskan gmbr kita tu. . tapi apapun tetap bahagia tgok gmbar tu sayang~

Hari yang sangat lama dengan awak hari ni mungkin ? Tak terasa penat langsung pun masa ni. . Habis je tu. . awak suruh saya duduk sorang2 n awak pergi cari benda. . saya taknak awak tingglkan saya tahu ? ishhh. . tapi sebab awak nak cari benda untuk saya. . saya biarkan ajelah. . masa awak pergi cari barang tu saya cuba nak dapatkan 1 anak patung masa main mesin kaut2 tu. . sikit lagi wak ! hurmm kcewe kot. . bukan rezeki awak nak tengok kehebatan saya main game tu. . :) so lepas awak dapat benda yang awak nak. . kita masuk jj. . cari jajan untuk fmily awak.. dah dapat cari saya pulak nak cari barang untuk awak ! iaitu ubat mulut untuk awak. . muka awak nampak macam marah sebab saya degil sangat time tu sebab nak belikan untuk awak. . tapi. . peduli apakan wak ? saya sayang awak. . saya tak nak tengok awak sakit. . saya tak nak semua tu wak ! so saya belikan lah untuk awak. . bila saya dah bagi ubat tu dekat awak. . awak pergi masuk ke tandas kejap. . then awk keluar dengan muka yang lain macam. . macam baru lepas nangis je sayang? saya tak tahu ! ! awak terharu ke apa. . tpi memang nmpak lain sayang. .

Kita dah penat. . hari pun dah petang. . so kita balik lah kan. . masa kat dalam kereta tu awak cakap awak nak bagi saya sesuatu. . saya pun kata apa ye awak. . so awak keluarkanlah hadiah tu. . saya bukak then dalam tu ada jam. . lawa sngat wak ! sayang awak. . pandai awak pilih untuk saya. . saya pun dengan tergedik2 suruh awak pakaikan. . sweet sangat bila awak pakaikan untuk saya. . tapikan. . jam tu besar sikit. . saya kan potong sikit nanti ! :D perjalanan balik dengan awak. . . sangat-sangat menyedihkan. . kalau boleh nak bawak kereta tu seselow yang boleh . . taknak hantar awak balik atau buat2 sesat. . biar lambat sampai! tapi akhirnya sampai jugak. . ucapan perpisahan tu sangat2 best. . rasa macam tak nak tinggalkan saya je kan wak ? ke saya yang perasan nie ? hahahahahaha ~ apa2 pon kita sama2 ucapkan perasaan sayang terhdap diri masing2. . ;) sekian. . saya sayang awak sangat2 sayang. . walau apa pun yang terjadi.. saya tetap akan pilih awak sebagai pasangn hidup saya.... jangan awak tinggalkan saya tau !
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person