Dear Followers

Sunday, October 7, 2012

Library Time With You I N !

Selasa.  . hari ni saya sekolah. . balik pukul 1.40 petang. . tapi waktu balik hari ini sangat-sangat awesome dan bahagia sangat2 ! ! :D hari ni kan saya kan. . study dengan awak dekat library port klang. . :))
Sebelum ajak awak pergi study saya dah mintak izin ibu awak tau ! awak tu malas sangat nak tanya sampai saya yang kena beranikan diri untuk ajak anak dara ibu awak ni. . 

Bunyi je loceng terakhir sesi pagi ! saya cepat2 lari pergi ke kereta saya. . text awak yang saya otw nak pergi umah awak. . tapi awak kata baru nak siap ! peduli apa saya jalan je pergi rumah awak. . hehe. . 15 minit jugak lah baru sampai. . sesampai je rumah awak. . saya tunggu dalam beberapa minit saje. . then nampak anis trun daripada van. . haha ! igt nak ajak.. tapi tak payahlah nanti susah pula nak fokus kat library kang. . * kononnya lah ! Sampai je dekat library. . muka awak malu2 sakan ! yelah awak kan terkenal dengan sifat pemalu yang teramat sangat terhadap orang asing kan sayang ? Then, kita duduk dekat meja yang Zuriat a.k.a pakwe anis kamal. . hahaha. . muka awak nampak merah sangat2. . haha ! 5 minit lepas tu Anis yang kawan saya yang awak kenal kat twitter tu pun datang. . then saya n zuriat dgn kwan saya lagi sorang tu pon pergi solat zohor. .

Study dengan awak? awak diam je wak. . tak tanya saya pun pasal paper BEL awak tu kecuali 1 soalan yang tanya same meaning dengan ayat nummerable. . see ? saya ingat tau ! :) awak malu nak tanya sebab ada kawan2 saya kot? okaylah lepas ni kita study berdua je? deal yeh sayang ? :D nanti kita study sama2 lagi sekali.. saya akan tolong awak improvekan lagi bi awk. . jangan tengok saya guna bahasa rojak dekat blog nie awak ingt saya tak terror bi ! cehh. . poyo lak mamat nie en3 ! 

Agak dah penat belajar. . kita semua pergi kedai cendol pak lee.. masa makan tu. . bila saya dah habis makan dan awak lagi sekali tak habis makan bila dengan saya ! awak pakse saya makan nasi goreng kampung. . awuuummm ! saya suruh awak suap. . hee. . awak pon suap laa. . bila awak suap. . ada orang jeles. . lalu dia pon suap pkwe dia jgokk..  n saya sempat rakam sweet moment dorg. . hehe. . kita je takde yang nak rakam. . ahahah. . x payah rakam sbab saya akn ingt smpai bila2 ! ! :D ehhemm. . 

Hbis makan kita naik upstairs pergi Giant. . cari hadiah birthday si Laili ~ :D awak ingat kan semuanya kt dalam giant tu ? kita cari hadiah tu macam cari barang dapur untuk anak2 kita pulak ye? amboiiii bukan main macam dah ready nak jadi suami isteri je kita ni. . hahahahah ! :P so , kite sepakat belikan dia chocolate. . untuk laili dan eid . . or ed ~ ngeh3. . 

Balik library. . study kejap. . then terus balik ! masa balik tu baru pukul 5 kot. . awal lagi nak hantar awak balik. . so saya amek keputusan. . nak bawak awak jalan2 pusing 1 klang. . hahaha ! 1 jam 30 minit jugak lah rasanya dengan awak dalam kereta tu. . masa kat dalam kereta tu . . hampir semua traffic light yang kita lalu mesti jadi warna merah. . masa tu lah saya nak pandang awak lama2. . muka awk merah tau bila saya pandang tak nak lepas. . hehe. . mula la buat muka cute. . hihihi. . bahagia sangat2 bila lampu merah. . kcuali 1 trffic light yang warna hijau. . waktu2 dalam kreta tu takkan saya lupeken ~ :D bahagia sgt2 weh. . haha. .

Sampai je rumah awak. . awak macam tak nak keluar kereta and tak nak lepaskan saya je kan? kan awak kan? baik awak mengaku. . hahaha ! sbab saya rasa macam tu wak. . rasa tak nak lepaskan awak. . tak nak tinggalkan awak. . taknak biarkan saya jauh di sisi awk.. tp saya percaya. . walaupun kita jauh dimata kita ttap dkat di hati. . :) kan sayang ? iloveyousangatsangat ! ! saya berdoa selalu yang biarlah awak yang jadi isteri saya satu hari nanti. . saya taknak orang lain ambik tempat awak. . dan saya tak nak lelaki lain ambil tempat yang sangat special dkat hati awak tu dpd saya ! tak nak sangat2 ! ! sayang kau sangat2 weh ! 
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person