Dear Followers

Wednesday, September 5, 2012

Ketua Pengawas 2012/2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua ! Sorry lately dah jarang nak update blog sebab aku busy sangat-sangat. . Sambung pelajaran ke Tingkatan 6 bukannya mudah . . Sangat susah ! Sangat mencabar ! tapi aku yakin ini jalan terbaik aku untuk berjaya. . :)

Hari ni 5 September 2012 aku secara rasminya dilantik sebagai ketua pengawas SMK Dato Hamzah bagi sesi 2012/2013 . Terima kasih kepada guru2 yang mencalonkan nama saya dan memberikan kepercayaan kepada saya untuk memikul tanggungjawab sebagai ketua pengawas. .

Tanggungjawab sebagai Ketua Pengawas (KP) ? Tekanan ketika menjadi KP ? Cabaran semasa menjadi KP ?
dan macam-macam lagi . Aku tahu macam-macam lagi yang akan datang menguji. . Berdasarkan pengalaman aku berkawan dengan ketua2 pengawas yang lepas. . Aku banyak belajar daripada diorang semua. . mungkin akan aku gunakan nanti masa jadi KP nanti. .

Tak tahu nak type apa lagi sebab aku belum lagi in charge untuk jadi KP. . Yang pasti aku akan laksanakan tugasan sebagai KP ni dengan sebaik mungkin. . Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul. . Tapi aku yakin barisan exco yang baru , guru2 pengawas , family dan orang tersayang akan selalu berada di sisi aku untuk menjadi lebih berjaya. .

Akhir kata, doakan aku supaya dapat melaksanakan tanggungjawab ini dengan baik. . :) sekian

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person