Dear Followers

Wednesday, June 6, 2012

Wonderful Day With Her and Them

Assalamualaikum, selamat sejahtera dan welcome to blog yang baru dibersihkan daripada habuk2 dan sawang .
Harap maaf bahasa rojak2 sedikit . Sejak jadi pelajar Pra-U ni aku susah nak bezakan MUET,BM dan ayat2 pengajian am. .

Puas mengarut di pendahuluan . . kini kita teruskan dengan tajuk wonderful day tersebut . ehemm . nak cerita ni . . hari tu kita pergi Sunway Pyramid . . sebab Izzaty Nabila ajak pergi sana. . mula2 dia ajak pergi the curve memang tak lah nak pergi sana. . jauhh ! ! sedih tak dapat pergi. . terus berdoa agar dapat jumpa. . yelaa ni minggu terakhir dia dekat Klang. . dia nak pergi balik Merbok balik. . Sedang dalam mood kesedihan dengan tweet2 sedih tiba2 dikejutkan mesej daripada Izzaty . . dia kata change plan and pergi Sunway Pyramid.  . aku cepat2 lah mandi and terus je gerak pergi sana . . XD

Sampai sana tunggu dorang nak 1 jam setengah. . aku lepak makan kat McD . . penat tunggu aku terus je lah keluar McD and terus terserempak dengan mereka2 yang baru sampai. . muka Izzaty dengan adiknya Anis macam terkejut nampak aku depan mata lepas tu buat2 malu. . hahahaha. . sampai2 terus ajak main ice skating. . Ice Skating ?? aku sebenarnya ada pengalaman pahit dengan benda ni .. sebab masa first time jumpa izzaty ni. . bibir aku pecah kat dalam koyak di luar sebab jatuh masa tengah skate. . parut bawah bibir ni yang kekal sampai mati ni akan aku kenang sampai bila2. .

Masa main ice skate tu. . macam biasa lah. . aku yang jadi tutor untuk 4 orang perempuan ni . izzaty,anis, kak sarah and kak nanie ~ kelakar kottt. . bila the moment nak jatuh. . mesti akan dengar kilat , guruh berdentum kat ice skate rink tu ! XD ehheemmm . . so yang hebatnya ialah kak sarah dia tengoknya macam dah pndai main dalam satu hari . . and untuk first timer macam kak ni .. dia dah gian nak main sampai nak ajak kitorang sebulan sekali main ice skate ! semmangaaaaaaaaatt berkobar2 ! cerita pasal ice skate. . aku sebenarnya rasa bersalah kat izzaty . . sebab biarkan dia main jugak ! hahaha. . dia degil. . aku turutkan je la. . hasilnya. . dia jatuh bnyak kali dan membawa pulang 2 lebam di kaki kiri dan kanan. . ehee . . dan dia juga punca aku jatuh sekali sebab masa dia jatuh dia tarik hero ni jatuh sekali. . hahahaha. . perasan jap. :P

cukuplah cerita2 nie. . . lepas habis skate kitorang pergi makan dekat kedai apa tah dengan nama yang pelik. . semua makan kecuali dia. . malu nak makan kott sebab ada aku.. kan izzaty kan ? :P aku bertolak balik pukul 9.20 pm mcm tu kot. . dan sempat bagitahu something dekat dia. . hahaha. bialah aku ngn dia je tahu. . nak tengok gambar2 tak ? :P kejapp2. .

nak letak caption ape ni ?

kami ni pemalu orangnya

penat main skate .

anis,kak sarah,kak nanie and izzaty :)

comel lah tu semuanya ? XD

sepertinya kak sarah ada tanduk rusa ye ?

bajet2 dekat sydney ! :P

anak dara pingitan. haha !

err . muka2 selengek adik beradik nie

iyyyyyyyyeekkkk !

lelaki tu yang paling pro and laju antara empat2 nie.

Untunglah dia dengan natasha hudson ! tengok siapa yang snap (me) :P

okay , sampai disini sahaja ceritanya ! aku kalau dah cerita . . memang panjang. . boleh muntah kalau baca lama2. . tengok gambar je la eh ? :D untuk izzaty . . selamat balik ke kampus. . saya dekat sini nanti sorang2 jarang contact awak. . biar awak focus study. . . . 143 341 ~ biyyooo biyyoo ~ the ahjiqaty secret code . :P

Sekian terima kasih ! assalamualaikum ~
LIKE ?

Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person