Dear Followers

Sunday, April 29, 2012

With this crazy siblings ~ :3

Assalamulaikum smua ~ :D salam kotor dan banyak malaysia . . . hahahaha :D

Hari ni 29 April . . aku pergi JJ dengan 2 orang adik beradik ni. . Izzaty and Anis. . ni second time aku jumpa diorang . . first met dulu. . . agak menyayat hati . . masa balik bibir aku pecah dan koyak sebab main ice skating. . tapi pertemuan kedua ni Alhamdulillah pergi balik selamat. . hahahaha. . masa first time jumpa. . pergi kena tahan masa roadblock. . balik bibir bertampal jahit. . haha. . nasib baik hari ni tak jadi macam hari tu. . :D

Memang masuk air gila dengan diorang hari nie. . . daripada nak bertemu sampai lah nak berpisah. . ada je ragamnya. . nak jumpa masing2 nak main nyorok2. . nak gak aku cari. . nasib baik jumpe. . haha. . balik pulak. . . masing2 taknak balik . . ewwwwwww ~ bengang. . hehe . .

Pergi AEON tengok wayang mestilah kan ? kitorang tengok cerita UNCLE USIN. . lakonan ZIZAN DAN JOHAN ! ! tengok poster and pelakon macam best kan ? tapi bila tengok jeeee. . . memang rugi tengok . . rasa macam nak mintak je duit tu balik. . padan muka orang tu. . nak sangat tengok .. tu makannyaaa.. aku gelak tak ikhlas wei tengok cerita tu ! macam haram. . . tak lawak . . takde jalan cerita. . macam cerita pokemon+boboiboy+yugi dan doremon ~ -,- tak percaya ? pergi lah tengok. . .

Dah habis je tengok movie. . adik beradik ni shopping sakan dengan brand outlet. . . hahaha. . kita tengokkan ajeeeee . . . entah apa2 dia belinya. . tapi okaylah. . tak memilih nak beli . . nampak cantik je tangkap muat lerww. . . terus angkut dan beli . .takde lah aku nak tunggu lama2. . masa jalan2 dengan diorang. . memang kena je la adik beradik nie. . annoying aliff ~ :D haha. . lepas shoping. . kita pergi main tangkap2 gambar. . . semua muka2 sakai2 gilaaaa. . agak mengejutkan tengok muka2 ganas diorang. . hahahahahaha. . nak share ke x nak ? boleh laa ~ nah gambar2 nie. . XD

EHHEMM ~ XD

Kenapa anis pandang mcm tu ? menggoda ke ? :P

TINGGI PENDEK

>>DORAEMON SEPET CINCAN

bajet2 cute. . hahahaha





memang :D


SEPETDANMATABESAR
SEKIAN , tu sahajaaaaaaa ~ :D hari penat , annoying , gembira , bahagia ~ hahahaha. .
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person