Dear Followers

Sunday, April 29, 2012

With this crazy siblings ~ :3

Assalamulaikum smua ~ :D salam kotor dan banyak malaysia . . . hahahaha :D

Hari ni 29 April . . aku pergi JJ dengan 2 orang adik beradik ni. . Izzaty and Anis. . ni second time aku jumpa diorang . . first met dulu. . . agak menyayat hati . . masa balik bibir aku pecah dan koyak sebab main ice skating. . tapi pertemuan kedua ni Alhamdulillah pergi balik selamat. . hahahaha. . masa first time jumpa. . pergi kena tahan masa roadblock. . balik bibir bertampal jahit. . haha. . nasib baik hari ni tak jadi macam hari tu. . :D

Memang masuk air gila dengan diorang hari nie. . . daripada nak bertemu sampai lah nak berpisah. . ada je ragamnya. . nak jumpa masing2 nak main nyorok2. . nak gak aku cari. . nasib baik jumpe. . haha. . balik pulak. . . masing2 taknak balik . . ewwwwwww ~ bengang. . hehe . .

Pergi AEON tengok wayang mestilah kan ? kitorang tengok cerita UNCLE USIN. . lakonan ZIZAN DAN JOHAN ! ! tengok poster and pelakon macam best kan ? tapi bila tengok jeeee. . . memang rugi tengok . . rasa macam nak mintak je duit tu balik. . padan muka orang tu. . nak sangat tengok .. tu makannyaaa.. aku gelak tak ikhlas wei tengok cerita tu ! macam haram. . . tak lawak . . takde jalan cerita. . macam cerita pokemon+boboiboy+yugi dan doremon ~ -,- tak percaya ? pergi lah tengok. . .

Dah habis je tengok movie. . adik beradik ni shopping sakan dengan brand outlet. . . hahaha. . kita tengokkan ajeeeee . . . entah apa2 dia belinya. . tapi okaylah. . tak memilih nak beli . . nampak cantik je tangkap muat lerww. . . terus angkut dan beli . .takde lah aku nak tunggu lama2. . masa jalan2 dengan diorang. . memang kena je la adik beradik nie. . annoying aliff ~ :D haha. . lepas shoping. . kita pergi main tangkap2 gambar. . . semua muka2 sakai2 gilaaaa. . agak mengejutkan tengok muka2 ganas diorang. . hahahahahaha. . nak share ke x nak ? boleh laa ~ nah gambar2 nie. . XD

EHHEMM ~ XD

Kenapa anis pandang mcm tu ? menggoda ke ? :P

TINGGI PENDEK

>>DORAEMON SEPET CINCAN

bajet2 cute. . hahahaha





memang :D


SEPETDANMATABESAR
SEKIAN , tu sahajaaaaaaa ~ :D hari penat , annoying , gembira , bahagia ~ hahahaha. .

Saturday, April 28, 2012

Aku Merayau Aku Balik Lambat :)

Assalamualaikum . Salam Bersih . Salam 1 malaysia . hahahaha ~ ;)

Hari ini punya cerita tentang lifestyle aku . . anda mahu baca ? teruskan . . agak macam dah muak ? baca je lah weh. . ni cerita aku bukan cerita politik . . tak suka boleh blah lah sebenarnya :)

Tengok title post ni pun korang mesti igt aku ni budak liar suka keluar merayau lpas tu balik lambat kan? okay . . bukan liar okay . . haha ! aku bukan selalu keluar merayau balik lewat. . hari hari2 cuti je macam ni. . aku keluar malam balik tengah pagi bukan aku tak bagitahu parents aku lah. . :) sebelum aku keluar pergi mana2 . . aku bagitahu dulu parents aku. . aku bagitahu dengan siapa aku keluar. . pukul berapa aku balik . kalau tak tahu balik pukul berapa janganlah pndai2 janji okay ~ :))

Tu pasal lah aku boleh keluar malam balik lewat. . parents aku kenal dengan siapa aku bergaul. . aku tak bergaul dengan mat2 rempit ke . . pailang2 ke. . hahaha. .kami budak2 biasa yang selalu lepak keluar jalan malam2 untuk release stress daripada hari isnin sampai jumaat. . hahaha. . kalau keluar malam pon mesti tengok midnight movies. . kul 3 habis. . lepak lah kat kdai2 makan. . haha . . selagi aku tak melampaui batas dan tak mengkhianati kepercayaan yang parents bagi kat aku. . takde sebab aku ditahan untuk duduk kat rumah sahaja kan ? :))

Satu je nasihat. . kalau parents korang dah bagi kebebasan macam tu. . korang jangan lebih2 pula. . bak kata orang dah bagi peha nak betis. . Mybe parents kita bagi kita keluar macam tu. . tapi aku tahu dalam hati diorang mesti fikir keselamatan kita kat luar rumah tu kan ? ahaaa ~ so pandai2 lah bawa diri. . . bagi mereka yang keluar malam untuk pergi merempit , bersosial tu. . fikir2 lah keluarga tersayang dekat rumah tu okay ? :)

SEKIAN , SALAM :)
LIKE THIS POST ?

Saturday, April 21, 2012

HARI KECEMERLANGAN AKADEMIK SMKDH SPM STPM 2011

assalamulaikum n slmat sjahtera yaww ! lama tak update blog nie haa. . last update masa sebelum dapat result. . hahahaha. . sorry la x bagitahu result kat blog ni haa~ kita bgtahu dekat FB je~ hahahaha. .

hari ini aku pergi majlis anugerah kecemerlangan akademik dekat skolah lama. . walaupun x berapa nak cmerlang. . hahaha. . actually aku dapat 4A je. . lari 1A drpd aku trget.. tp takpe. . aku redha dengan apa yang aku dapat. . itu yang selayaknya kan. . nie nak share photo2 untuk apa yang berlaku tadi. . :D 

MUKA GEMBIRA JEE ~ :P

BOLEH BOO MUKA NI SKRANG. :P

JANGAN JELES . SAYA MEMANG :)

BESTFRIEND TERSAKAI

EHHEM ~ :)

KP kita pakai baju melayu

tahniah tokoh pelajar

walaupun tak dapat. . ttap bangga jadi calon utk kategori ni :D

malu la~ haha


BULI CIKGU PULAK ! haha

MUKA2 BANGGA


KAWAN SELAMANYA

AKU LAGI TINGGI DARIPADA SYAHIR DAN SAZ DAH SAMA TINGGI DGN DIA

JANGAN PANGGIL SAZ BUDAK PENDEK LAGI :P


HAHA ! INI SAHAJA LAH BINGKISAN UNTUK HARI INI. . JUMPA LAGI DI HARI YANG AKAN DATANG :) 
SEKIAN TERIMA KASIH . . BITTAUFIQ WANNAJAH .ASSSALAMULAIKUM :D

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person