Dear Followers

Tuesday, February 7, 2012

sungai chongkak and gabai with friends :)

assalamualaikum , selamat sejahtera ! hye saya kembali lagi ! hahahaha. . daripada bosan takde buat apa2. . baik aku update blog kan ?

hari ni. . aku nak kongsi pengalaman pergi mandi sungai . . haha. . ni bukannya first time aku mandi sungai. . tapi first time aku cerita kat korang pasal mandi kat sungai. . hahaha. . aku pergi hulu langat masa hari sabtu lepas. . dengan kawan2 sekerja aku n member2 baik aku. . nak cerita. . panjang sangat. . sebab tolak pagi. . balik petang. . memang panjang. . tapi penat lah. . sebab mula2 pergi sungai congkak . . dah jalan jauh sampai ke atas. . tak ada apa2 pun. . bosan. . pastu keluar. . pergi sungai gabai pulak. . lagi hancur wehh. . nak mendaki anak2 tangga ke air terjun paling atas. . memang bergoyang kepala lutut ! hahaha. . pastu masing2 decide nak pegi chongkak balik . . hahaha. apa pun tak boleh. . tapi yang penting semuanya enjoy lah kot time mandi tu. . hahahahaha. time nak pergi masing2 penat katanya. . hekk eh. . poyo lebih. .

nak tengok ke gambar2 kat sana ? haha. ada aje. . tapi gambar mandinya takde. . sebab semuanya aurat2 belaka. hahahaha. :3 dosa tayang beribu orang datang tengok. . haha. beribu ke ? tak kott. . tpi ada lah skit nak cecah2 seribu tu. .

sebelum bertolak. . baca paper. . membaca amalan mulia kan ? haha

kitorang pergi naik van je. .

penat tahu nak naik sampai atas sana


masih jauh lagi  perjalanan tapi excited lagi tu
saya memang macam budak kecik :P

kita makan dulu. .

batu unik berbentuk hati
posing dulu sebelum balik ! haha
aku paling muda kat situ. masing2 dah 20. aku bru 18 :D
mari melompat katak macam mmber sorang tu. :P

member kata ni komunis. . haha.

time ni dah nak balik dahh ~ :D
sekian terima kasih. . sebenarnya ada banyak lagi gambar ! tapi malas nak upload nak share. . penat tahu ? hahahaha ~ :))




Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person