Dear Followers

Tuesday, February 7, 2012

esok sekolah lah !

ALAMAKKKKKKK ! ESOK DAH SEKOLAH. . KERJA SEKOLAH TAK SIAP ! ! 4 Hari cuti aku tak buat apa2 pun ! tak sentuh buku pun ! ! macam mana ni. . tak nak datang sekolah lah esok ! hahaha. . biar aku tak kena marah. . diorang yang kena marah ! ! :D

okay. . sebenarnya. . tu aku masa tahun lepas. . tiap2 cuti panjang. . mesti macam tu. . sntiasa plan taknak pergi sekolah keesokan harinya sebab tak siap homework ! haha. tapi datang jugak. . parents aku tak kasi aku ponteng duduk kat umah ! !

tahun ni aku dah tak bersekolah. . tapi masih pergi ke sekolah ! sebab aku bekerja dekat sekolah. . hahaha. kerja kat kantin je. . sehari dapat rm50. . masyuk kan ? hahaha. masyuk2 punn. . aku lagi suka sekolah daripada kerja tahu !? okay rlax2. . jangan emosional sangat. . memang aku rindu sangat2 kat sekolah. . rindu dekat cikgu2 sekolah menengah dato hamzah. . :) semua cikgu2 kat sana sporting ! cikgu yang layan pelajar mereka macam kawan. . tapi tak pernah2 melampaui batas :) tu yang aku suka ! !

okaylah. . tak payah cerita panjang. . aku nak cerita. . selamat bersekolah semula je kat budak2 yang akan bersekolah besok. . tadi dekat news feed fb. . berlambak2 status kelam kabut tak siap keje sekolah. . kesiannya. . tapi sebenarnya tu lah kenangan manis yang kau akan ingat sampai mati. . lagi2 bila kena maki,rotan ngn cikgu dekat sekolah :) jangan pernah berdendam dengan cikgu. . tu tugas cikgu nak mendisiplinkan diri korang okay ?

Sekian,Assalamualaikum :)
LIKE
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person