Dear Followers

Wednesday, December 7, 2011

Anti K-POP vs K-POPERS

ASSALAMUALAIKUM.....
GREETINGS.....
HYE,HELLO,MORNING,NIGHT HEY !

PERLU KE SALING MEMAKI DAN MENGUTUK??

menggelegak hati semua peminat2 tegar K-POP ni. . . hehehe. . apaaaa lah. . tu pun nak mengamuk tah pape lah yooooppp macam tak berakal pun ada. . hehee. ..hari ini. . . saya ada ternampak post dekat fb pasal blog budak kutuk K-POP ! ! wuuuu. . tengok macam biasa2 aje. . sekali open blog yang beralamatkan http://budakgigirabbit.blogspot.com/2011/12/kpopeuww.html?spref=fb owner dia nama amirah afiqah.. wehhhhh aku bersimpati kat kau. . . walaupun kau buat dosa kecik. . tapi kena hina macam mengandung anak luar nikah kan ? hahaha. sorry jangan marah. . tapi tu aku saje buat perbandingan jee. .

kalau kau tekan dekat link tu. . comment dekat blog tu smpai 500 up up up. . gila hebat K-POPERS semua nie. . takde seorang yang anti pun brani comment. . takot dapat dosa kering and kena maki hamun dengan diorang yang tengah panas. . hahahahaa~ bagi aku. . benda ni tak payah nak dilayan secara OVER sangat lah. . tegur and nasihat dah mencukupi. . tapi kenapa perlu disertakan dengan makian ? wahhh. . macam tu ke sifat anda sebagai manusia? lagi2 yang beragama islam. . ckup tersentak aku baca komen korang. . hii. . bila ada poster mencerca dan menghina umat islam. . takde pulak korang condemn habis2 kan ? takde pulak korang update blog pasal tu kan ? ini pasal K-POP 24 jam. . org pun rasa pelik lah jugak. . minat tu boleh. tapi tak payah lah TAKSUB ! OBSES ! wuuuuuuu~ sorry tak marah pun. . cuma luahan perasaan yang tak puas hati. sebab korang BERAT SEBELAH. . isu yang berat korang pandang sebelah mata. . tapi isu remeh macam ni sbab budak tu JIJIK TENGOK MUKA YOSEOB ? salah eje ke btul tu ? hahaha. . ape jelah. itu pun korang nak pandang serius. .

all of the light. . ttibe kejap. . korang yang memaki patut minta maaf kt dia. . and dia pun patut buat macam tu. . haha. buat apa gaduh pasal benda bodoh ni kan? ke satu kepuasan bagi korang lepas dapat maki hamun dia ? haha. ape saje lah . . aku just bagi pendapat. . . korang janganlah hentam aku ! TAKOT weh !
lagipun dunia dah sampai tahap2 akhir dah. . dunia akhir zaman. . ulama bukan lagi idola. . barat jadi ikutan. itulah dia. :))

SEKIAN ASSALAMULAIKUM, THANKS :)
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person