Dear Followers

Saturday, November 5, 2011

Cerita saya bergraduasi ! :)

Assalamualaikum and salam lebaran semua ! hahaha !
lama jugak tak post cerita baru kat blog kan ? asyik2 dekat FB je aku brcerita. . heee.
maklumlah dah nak SPM pun.. lagi 8 hari je nak SPM dohhhh ! cuak gmentar tu sikit2 ada lah tapi tak banyak.. cikgu tak kasi nervous sangat... bahaya ! hahaha. . by the way. . bukan cerita SPM yang nak aku ketengahkan. . tapi cerita graduasi aku semalam. . hari jumaat bersamaan dengan 4NOVEMBER2011 . .

hari graduasi tu dimulakan dengan kehadiran aku dan kawan2 vip yang lain. ceyh ! bukan laa. . khadiran vip2 dan pngetua sekolah. . heee. sblm dorang datang kami didengarkan dgn lagu2 sedih. . maklumlahhhhh tahun dpan dah tak skolah situ kawan2 pun dah hilang ntah kemana kan.... heeee... lpas nyanyian lagu negaraku... sekolah... and mcm2 persembahan.. then ada anugerah hal ehwal murid.. huhu.. aku terima anugerah TOKOH PENGAWAS. . and untuk anugerah yang ini aku nak ucap terima kasih banyak2 pada cikgu2 dan rakan2 yang selalu sokong aku.. dgn anugerah yg aku dpat ni smoga aku dpt jadi mnusia yg lbih baik... hihihi...

lepas habis smua tu.. barulah kitorang semua brgraduasi.. pakai jubah.. topi graduasi.. rasa macam dapat degree pulak.. hahaha~ terdengar pulak suara2 cikgu yang berkata "ZAMAN KAMI DAH BERLALU" hahahaha. takpe cikgu.. cikgu ttap yang terbaik.. tanpa cikgu siapalah kami kan... ;) lpas smua dah brgraduasi.. ada sesi fotografi brsama dgn kru majalah sekolah.. :D weeeeyhhh ! muka kitorang kat frontpage majalah tahun ni yeee siap brjubah graduasi lagi.. hihi.. jangan jeles sudahh ! !

lastly.. aku tahu korang masa form 1~5 mesti teringin gila nak bergraduasi.. tengok diorang seronok brgraduasi kita pun nak jugak.. tapi bagi aku memang aku nak bgraduasi tapi aku taknak brpisah ngn korang.. haha. korang ni dah mcm adik bradik aku sndiri kat sekolah... :) for my kawan ezat,saz, and syahir... smoga kita smua llus cmerlang msa SPM nnti.. :D

p/s:pic graduasi next entry okay ? :)

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person