Dear Followers

Thursday, September 15, 2011

kawan penawar duka

Salam semuaaa :)
Hari ni maybe hari yang gembira2 suram sikit kott. . .
sebab apa? sebab hari ni kawan2 aku bnyak buat aku gembira.. ketawa and gila2...
yang suram tu sbab msih tak leh lupa psal semalam.. putus cinta...
heeee~ masa jamming kat tune studios dengan geng2 gila aku ni... nyanyi nak jiwang je...
msg2 nak pkena lagu yang ada kaitan dgn aku.. hahaha ! cm siot je.. tp tape laaa. aku hepy what.. :))

Hari ni life ditruskan tnpa dia.. aku ada baca satu quotes yang mmang bnyak kbenarannya..
"SOMETIMES THE PERSON WE WANT THE MOST, IS THE PERSON WHO WANT SOMEONE ELSE."
tepat kan? benda ni bukan sekali je terjadi. :) masuk ni dah 2 kali. . rasanya memang perit gila. . janji setia brsama lupakan kisah bf gf yg lepas. . :) tapi bila aku mncuba and hampir berjaya. . . . :)) pihak satu lagi pula putus asa and gagal. . tp takpe. . tu hak dia. trpksa trima dgn hati yang terbuka and sakit gila2 ni. aku tak mrahkan dia. . . myb masih muda lagi. . tak dpat nilai mana yang ok or tak ok. . it just when kita ada jodoh and yes myb kita akn brsama. . n ak tak tahu ada ke x jdoh tu ngn dia. . yamg aku rasa sekarang bodoh jer. . HAHA ! well. . . it's time to change. . aku tak terbawa2 emosi putus cinta tu ngn kwan2. n diorg pun fham.

kawan2 kat sekolah aku semuanya supportive gila kot ! sayang gila kat diorang especially clasmates aku. :) budak2 form 6 pun tak trkcuali. kjap je trsebar kat skolah. tak smpai 24 jam pun. hah. tp takpe. . masih ada kwan yang selalu buat aku ketawa :)
"the deeper u falling in love.. the more u get hurt when the time that you will never be togther come."
but it's ok ! segalanya aku serahkan pada Allah SWT. :) doakan kesejahteraan aku and aku pun akan doakan korang. amin ! :)
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person