Dear Followers

Tuesday, May 17, 2011

rumah sewa berhantu seksyen 2

assalamualaikum semua~
-tak jawab dosa... jawab sayang~ hahahaha..

errr.. ni nak citer pengalaman ar ni.. first time jadi ahli paranormal amatur pergi terjah rumah sewa rm 50 kt seksyen 2,shah alam.. *kalau korang nak sewa.. aku boleh bagi je nombor owner rumah tu..

kisah umah sewa yang aku dengar dari kawan begini arr.. macam mana rumah tu jadi berhantu aku taktaw.. yang aku taw ada pelajar U mati sepak busut kat uma tu.. and aku diberitahu oleh pnduduk yg tinggal kat kawasan tu.. owner rumah dah mati.. rumahnya kasi anak dia.. tapi anak dia taknak tinggal and taknak bersihkan halaman umah tu.. siap pasang dawai kawat lagi.. nmpak benar anak dia pun tahu rumah tu berhantu.. hahahahaha..

ok laa.. mcm ni.. sbenarnya masa siang2 lagi time hari guru dah plan ngn kawan nak pergi rumah berhantu tu~ huhu. tak sangka impian aku jadi kenyataan di malam hari tu.. huhuhu.... masa nak pergi je aku rasa macam tak sedap hati.. maklum ar.. aku ni bukannya berani sangat nak tengok benda2 mistik nie.. heeee...

nak dipendekkan cerita... lepas aje sampai kat situ.. aku secara tetiba dapat rasa sesuatu.. hahaha.. meremang bulu roma aku dah mcm nak tercabut.. hahahaha.. serammm derr.... tapi masa tu awal lagi.. dalam kul 11.40pm kott.. lepas sampai tu.. masing2 try nak tngkap gambar guna DSLR canon 400d kott. aku pun ttaw lah.. 15 min cuba tak dapat2... pelik ajaib tol.. tngkap kt tmpat lain boleh.. bila tuju at rumah tu.. tak boleh.. asyik busy and jammed jer.. last2 abang aku.. nazli baca doa sikit dia snap terus dapat.... yang paling best.. dia dapat panggilan misteri dari kawan kat situ jugak yang namanya john robert.. john tak call dia pun tapi fon nazli tu tetiba berdering lama benar.. kitorang pun dah rasa pelik sbab cerita kena call tu dah famous kat dalam blog yang berkaitan ngan rumah ni.... huuu..

cerita ni panjang lagi taw ! tapi aku pendekkan lagi.. lepas balik dari uptown.. kitorang lepak kat situ dari kul 3.00~4.30 kat situ... haha.. time ni.. muhaimin and along nampak hantu kat buaian.. rambut panjang ttup muka.. aku ngn kwan2 nak tgok tapi bnda tu dah hilang~ sedih btul.. then along baca doa or jampi apa tah.. mcm2 bunyi plak aku dengar dkt je ngn umah tu,.. heee. seram derr.. gambar2 yang kitorang amek kat rumah tu pun agak seram.. nampak bayang pelik and ada budak kat cermin rumah tu~ huuuu.. kalau ada masa aku upload kat fb or blog... heeeee..

blik uma nnek aku time tu dah kul 5.. nak tido agak ar.. teringat2 kisah kat situ.. tapi dapat gak tido lena sebab penat sangat kott` hahahahah...

try link nie,,, http://masmurni.blogspot.com/2011/02/misteri-rumah-sewa-rm50-di-shah-alam.html

like~
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person