Dear Followers

Thursday, March 10, 2011

rindu blogging !

assalamualaikum !
haaaa.. ni first time kott aku on guna laptop dlam masa sminggu... huhu..

previous entry kata nak satu hari satu entry.. heeee.. lpas update je entry tu... perh ! malapetaka berlaku ! lptop ditarik weyhh.. kehkeh.. tu lah.. over online.. tak ade arr.. aku sndiri yang tak nak on.. nak belajar.. biasa lah.. aku dah fall in love with CHEMISTRY... hahahah ~ agak poyo yer.. dulu aku benci  suka gila chemistry aww ! entah mcm mane tahun ni.. boleh trsngkut ngn chemistry.. Bio plak dah mkin tak best sbb mkin cmplicated ! haha. eyhhh......

out of topic suda.. so... psal blog aku ni.. mybe smggu 3 kali aku update kott. tu pon kalau aku ade mood nak update laaa.. tengok keaadaan.. :D ari ni sgt penat sebab ade majlis pelantikan pemimpin pelajar 2011.. :) secara rasmi aku da jadi pengawas buat tahun ke-10 berturut-turut.. HEBAT KAN? HEEEEE... mlas nak bngge lebih..  sekian dari sayaaaa~ ;D

LIKE :D
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person