Dear Followers

Monday, March 14, 2011

Facebook will closing SOON ! *confirmed

FACEBOOK AKAN DITUTUP???? HAHA!!

Jangan percaya sangat dengan tajuk AUTA tu ! ! hahahaha....

Sebab tu orang kata baca dulu baru tahu apa perkara yang sebenarnya akan berlaku !

Actually facebook tak akan ditutup punya lah ! haha.. Page rasmi FB di facebook juga dah update status.. jangan percaya khabar bodoh kata fb akan ditutup !

aku berani jamin Facebook tak akan ditutup ! haha ! tak akan lah Mark Zuckerberg ni bgitu bodoh nak tutup empayar dia ni.. yang menjana pendapatan smpai berBILLION dollar.. heh. dia dah la belajar tak abes.. nak keje ape.. haha !


LIKE
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person