Dear Followers

Monday, March 14, 2011

Facebook will closing SOON ! *confirmed

FACEBOOK AKAN DITUTUP???? HAHA!!

Jangan percaya sangat dengan tajuk AUTA tu ! ! hahahaha....

Sebab tu orang kata baca dulu baru tahu apa perkara yang sebenarnya akan berlaku !

Actually facebook tak akan ditutup punya lah ! haha.. Page rasmi FB di facebook juga dah update status.. jangan percaya khabar bodoh kata fb akan ditutup !

aku berani jamin Facebook tak akan ditutup ! haha ! tak akan lah Mark Zuckerberg ni bgitu bodoh nak tutup empayar dia ni.. yang menjana pendapatan smpai berBILLION dollar.. heh. dia dah la belajar tak abes.. nak keje ape.. haha !


LIKE

Apa Aku Buat Hari Ni ?

Hari ni aku memang gila superb BUSY lah ! hahaha..
Buat pengetahuan anda semua... hari ni sepatutnya cuti sekolah kan ? ? tapi... aku kena gak pergi sekolah..
sama macam tahun lepas.. kalau 10 hari cuti.. 6 hari daripadanya aku kena pergi sekolah.. haha !!

Pukul 9 dah kena ada kat sekolah.. hehe.. ade LATIHAN PANTUN dengan budak2 sewel ! ! 
Mereka asyik gila dengan ayat MENIKMATI PEMANDANGAN FLORA DAN FAUNA ! haha.. ada 2 konotasi disitu bak kata cikgu.. HAHA ! ! ape nak jadi lah ngn kawan2 aku yang sengal ni !

Lepas abes latihan.. lepak kat kedai mamak yaww ! ! lame ar gak.. then pegi Pusat Tusyen Delta.. haha ! ade kelas chemistry dari 1pm-3pm... rehat 30 min then sambung kelas chemist 3.30pm smpai lah 5.30pm.... mase nak balik.. aku redah hujan beb ! perh.. skarang ni aku tunggu masa nak pening ajee.. XD 

Sekian aje lah citer aku ari ni.. nnti lepas ni.. aku update BULETIN SEMASA... haha.. relax eh kawan.. SAYA PENAT ! ! ase hilang separuh nyawa ari ni.. heheeee.. ASSALAMUALAIKUM ! :D

LIKE 

Sunday, March 13, 2011

Pakej Percutian FREE ! !

"Pakej Percutian Seminggu Siang Seminggu Malam"

HAHA ! tengok je title tu mesti ingat macam orang kaya je aku ni ! !
pehh.. KALAU LAH AKU KAYA... hah.. bodo2.. igt ni segmen raja lawak kea !
Ini bukan pakej percutian pergi ke luar negeri,negara,daerah or luar rumah ! hahahaha..
Pakej percutian ni semua ditaja oleh cikgu2 matapelajaran kelas aku ! kelas ape ? 5s1..

Kata kelas 5S1 kan ! memang tak sah lah kalau takde Homework masa cuti seminggu ! 
tapi kan.. aku rase smua cikgu2 kelas aku ni mcam dah berpakat nak kenakan kitorang..
nak taw kenapa ? sebab kat kertas2 uh... mesti ada tulis "PAKEJ PERCUTIAN" semua pulak tu..
menggiler punye.. tape lah.. nty aku antar semuanya pergi KLIA.. hahahakS ! -dah2 jgn merapu-

ok laaa.. skit je nak update.. Nak pergi bercuti dgn pakej2 prcutian yang ditaja khas ni.. kalau aku kaya.. aku tak amek pakej2 ni.. :D
sekian.. salam ! :D

LIKE


Saturday, March 12, 2011

yeah ! Hari ni aku sakit sangat !

wahhh ! bce je title tu......
"budak ni gila ke suka sakit..."
HAHA ! tak lah.. tu main2 aje. tension douh.. ari ni mcm2 sakit datang !
pagi2 bangun dah kena resdung.. tengahari pening kepala sbab asyik bersin aje !
perhhh.. mcm2.. petang plak sakit prut + skit2 yang tertera.. hahaha....

and sekarang.. aku ase sakit kpala and sakit perut ! whoaa.. dah lah tade sape kat umah ni.. 
sape nak msak utk aku ? hermmm.. trpakse la prgi ke kdai.. bli mee goreng pun jadi lah..
wat alas perut ni haaaa.. ;) air buat sndiri.. save bajet !

heh.. ape bole buat.. dah nasib badan ! cobaan semata2... hidup shari kalau tak kne uji tak sah.. :)
kan3 ? tak elok mrungut.. hee.. tapi tadi aku dah merungut.. hurmm.. tape2.. biasa lah tu..
manusia.. tak lpas dari wat ksalahan kan ? ? so am I . . .

sekian saja. assalamulaikum !


LIKE !

all alone at home !

whoooooaaaaaaa !
ari ni aku dok sorang2 jer kat rumah yaww ! hahahahaha.... agak lah kan..
kena tinggal ngn fmily aku laaaa.. heee. eyh ! sbenarnya bukan kene tinggalkan.. tapi...
aku yang tak nak ikut dorang smua blik kampung ! !
bukan sbab aku tak ske balik kampung.. aku tak ikut sbab mungkin esok ada ltihan hoki !
heeeeeee.. tu je lah modal aku tak ikut balik kg ari ni..

malam ni ! aku tido sorg2 kott.. haha.. relax ! abg tak tkot lah.. dah biasa daaaaa..
HANTU pun tak berani nak kcau aku taw ! sekali aku gertak hilang dorang taw ! hahaha. orang ke ? :P
haha. tape2... nty mlam aku invite czen aku dtang sini tengok bola same2.. FA cup round ke 5 same2..
so... tade lah aku nty terlebih berani.. haha..

heeeee.. tu je kot aku nak citer.. btw.. same2 kita berdoa kpada mangsa2 tsunami dan gempa bumi di Jepun.. dengar breaking news tadi.. ada loji nuklear meletup.. perh ! bahaya.. lagi2 kalau ada kbocoran radiasi.. sudah jatuh.. ditimpa tangga..

LIKE

Friday, March 11, 2011

Anda Bijak Jauhi ZINA !

assalamualaikum semua ! haaaa...

hari ni aku dapat bnyak info yang berguna untuk dunia dan akhirat... haha ! kat sekolah tadi.. ada ceramah daripada RAUDHATUS SAKINAH yaww.. :) ceramah ni memang best.. Tajuk induk yang mereka ingin tekankan ialah jauhi zina.. heee..

sebelum ni ramai dah orang yang sudah terlanjur.. berZINA.. dah dpat anak pergi buang.. ishh3.. itighfar.. binatang pon tak buat anak dia mcm tu ni kan manusia.. sememangnya lagi teruk dari binatang kan ? Allah itu maha adil... sesiapa pon tak akan terlepas dari dosa yang mereka telah buat melainkan dia telah melakukan taubat nasuha.. hurmm.. bila tengok slideshow bayi2 kene buang... trase sdih sgt.. cbe bygkan kalau anda yang jadi bayi tu ? sedih tak sdih la kan.. kena buang dgn mak sndiri.. ishh3..

saya berharap smoga pihak raudhatus sakinah akan terus menyampaikan info2 tentang ini.. dan memperbanyak lagi kempen2 ANDA BIJAK JAUHI ZINA. . .

LIKE KAT BAWAH..

Thursday, March 10, 2011

rindu blogging !

assalamualaikum !
haaaa.. ni first time kott aku on guna laptop dlam masa sminggu... huhu..

previous entry kata nak satu hari satu entry.. heeee.. lpas update je entry tu... perh ! malapetaka berlaku ! lptop ditarik weyhh.. kehkeh.. tu lah.. over online.. tak ade arr.. aku sndiri yang tak nak on.. nak belajar.. biasa lah.. aku dah fall in love with CHEMISTRY... hahahah ~ agak poyo yer.. dulu aku benci  suka gila chemistry aww ! entah mcm mane tahun ni.. boleh trsngkut ngn chemistry.. Bio plak dah mkin tak best sbb mkin cmplicated ! haha. eyhhh......

out of topic suda.. so... psal blog aku ni.. mybe smggu 3 kali aku update kott. tu pon kalau aku ade mood nak update laaa.. tengok keaadaan.. :D ari ni sgt penat sebab ade majlis pelantikan pemimpin pelajar 2011.. :) secara rasmi aku da jadi pengawas buat tahun ke-10 berturut-turut.. HEBAT KAN? HEEEEE... mlas nak bngge lebih..  sekian dari sayaaaa~ ;D

LIKE :D

Tuesday, March 1, 2011

Satu hari Satu entry

hellllooooo~
ari ni punya entry nak bgtahu.. boleh ke aku wat satu hari satu entry ni ? hahaha
aku dah ar malas nak blogging sgt . . . kalau dah start menaip . . paham2 aje lah.. berjela2 pnjg punya tak henti . . heeeeeeeeeee~ sbab tu lah aku malas nak update sgt entry2 aku ni . . . lagi satu . payah nak cari topik . .
lau dah ada topik.. mmg boleh nak huraikan tapi kalau dah start ada huraian msti nak kna pnjg2 pnye smpai 350pp ke atas. .  mmg malas gila ar sng citer. . . so aku ase stiap ari nak citer ape yg best and tak best je psal ari tuh . . so tak yah nak bg huraian sgt. korang just bce je citer uh and tekan like. kalau rajin promote ar sekali. . aku jarang promote blog. .  hahaha !

and sekarang aku ase aku dah tade isi lagi nak dimuat masuk dalam ni . . sekian disini saja. . salam ! hahaha

LIKE kt bwah ni. :P

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person