Dear Followers

Monday, February 28, 2011

OHH ! ISNIN . . . XD

haha ! isnin mmg hari yang penat lah kan mcm biasa ? sebab lpas 2 hari lepak je kat rumah ttibe kene dtg skola.. hahahahaha ! !

tapi mase kt skola tadi . . takde ar pnat sgt. tak blajar mana pon.. kelas tak rmai org . . ramai yang pg berlatih debate and ade yang tak dtang. . . :) so kurang belajar more walk . . :D tapi an . . tadi ada check gigi yaww ! bila tengok kad hijau uhh. . sepatah haram pun aku ttaw. smuanye no. hahahahaha ! doktor tu kate. right and left 37 no gingivitis.. wtf ? haha. hell ! XD

yang best tadi mase at skolah.... aku,ezat,ismail ngn saz nyanyi hepy birthday kat puan norhayati ! hahaha. mmg best. . . then lpas abes skola. . igt nak handle mesyuarat exco pngawas dan pngawas sesi ptang... tapi terpaksa ditunda atas sebab2 tertentu yang tak dpat dielak mahupun ditangkis ! ayat skema gila ah !

then lpas abes smua uh. . lpak jap at skola . . nak tnggu result sape menang debate. . then SMKDH menang and the best debaters was ARVIND . . . yeah . lepas tu balik ! kul 3.30pm dtg smula ke skolah. ade training hoki yang menyebabkan aku terpaksa skip kelas tusyen fizik. -,- haih . tapi tape.. syiok gile men hoki douh ! ! hahaaa. penat gila yaa amat arh ! XD

sekian ! aku penat ! malas nak updte lbih ! :D
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person