Dear Followers

Sunday, January 16, 2011

Khurafat... Syirik... haha!

assalamualaikum derr~
today saya will kongsi satu story filem yang saya dah watched.. :D

ahh. dari merapu mraban.. baik type je ape aku nak bgtaw... heeee... aku nak gtaw.. aku bru je tgok citer khurafat kat mbo cinemas tadi.. heheh. boleh tahan siot citer dia.. agak menyeramkan! haha!
ade bnyak scene yang leh wat orang menjerit.. heee.. aku mnjerit sekali aje.. sbab time uh tgah fokus gila ttiba boleh pulak muka hntu dpn cmera tambah lagi ngan sound effect.. memang best terjerit. nsib tak kuat!! :D

teknik plot yang dia guna dalam citer ni pun sangat menarik.. macam cite hollywood pnye plot.. heeee.. crita ni tak mcam cite hindustan.. hero tak kan mati.. haha. and x macam cite seram malaysia yang lain.. hero dia mati.. kesian.... haha~ tapi memang best..

perkara yang dapat kita pelajari disini ialah... apa dia murid2??? hahaha...
banyak yang kita leh blajar.....
firstly... jangan nak aniaya orang.. jangan berdamping dengan syaitan yang dilaknat.. :D ade lagi.. jangan nak bersosial sangat and malukan orang depan orang ramai... heeee.. lagi ape yeee?? urmmm.. walau ape yang berlaku... isteri dan keluarga menjadi keutamaan.... :D

sekian.. selamat beramal..
LIKE and Commet? Vote Also?



please click my advertisement.. :D advertlets

Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person