Dear Followers

Friday, December 3, 2010

PASAR MALAM ! !

 PASAR MALAM hari jumaat... Hari ni hari apa? Hari Jumaat kan? so hari ni ada apa? Ada Pasar Malam kan? HAHA ! ok . . . here we go. . Aku nak pegi pasar malam sekarang. tata.. haha! eyh blom lg.. aku nak cerita sedikit pasal pasar malam ni. . .

PASAR MALAM aku nak pergi pada hari ini ialah pasar malam KG.Delek :) Siapa tahu ia terletak dimana?
HEHE. Pasar ini terletak di............... di.... Kg delek lah.. Kat mana lagi kan? haha! sengal lah korang kalau tak tahu.. Pkul 8.30pm nanti aku nak keluar pegi pasar malam sama dengan Hajar ! ! Dah 3minggu tak pegi pasar dengan dia.. Asyik ada problem jer.. Kononnya lah ada banyak problem.. Aku tahu problemnye ialah SHY-SHY CAT . . kan3 ? ? ^^

PASAR MALAM.... Kat pasar malam ada apa? haha. Ada macam-macam barang dijual cuma satu je korang tak kan dapat cari kat situ ialah manusia jual manusia. Faham-faham je lah. Selalunya kalau aku pergi Pasar Malam Kg.Delek ni... Banyak jugak lah duit aku habis.. hehe.. Benda yang wajib aku beli ialah Ice Blended.. haha! susah nak cari ice blended kat sini.. kan3?? Maklumlah kat kawasan kampung ni mana ada Starbuck's :D

hehehe.. tu je lah kott aku nak cerita pasal pasar malam.. Sebenarnya ada banyak lagi cerita yang aku nak tulis kat sini.. Tapi... masa tak mengizinkan sebab aku nak pegi pasar malam sekarang.. sekian salam blogspot :D

-akan bersambung . . .




AHAH ! !
Kita nak sambung cerita . . .


Tadi kat pasar malam dapat jumpa beberapa orang kawan saja.. heee.. Sebenarnya nak pergi pasar malam tadi nak jumpa Hajar juga... tapi tak dapat sebab dia cancel last minute pulak.. urmm.. Tapi tak apa lah.. Aku tak nak paksa dia pon.. :) Kat pasar malam tadi aku beli apa korg nak tahu?

  • ice blended chocolate 2
  • yong tau fu
  • roti john double special
  • milo ice
  • jagung
Hehe.. banyak kan? ceyh.. banyak lah sangat.. hoho.. tu je lah aku nak bagitahu korang semua.. and sebenarnya aku rasa kecewa sedikit je lah sebab tak dapat jumpa dia kan. haha! tak apa.. ada hikmah disebaliknya :D
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person