Dear Followers

Sunday, December 5, 2010

Kisah di kedai makan&Chelsea-Everton (gaya bebas)

DI KEDAI MAKAN

HAH ! Assalamualaikum and hello to dear readers :) Sekarang aku nak kongsi detik2 aku kat kedai makan yang bernama NS corner. HAHA!! Yang berada di tempat kejadian dgn aku ialah adik aku,abg agkt aku and 2 spupu aku.. Kitorg lepak2 jer nak makan nak borak2 and tgok bola... Masa aku datang kedai tu aku ngan spupu2 aku bercita-cita nak tgok Chelsea kalah dengan Everton.. hehehe..

Lepas sampai jer dkat kedai uh kitorang duduk lah kat meja dpan dkt dgn layar besar yang dorang psg... ala-ala pnggung wayang trbuka lah... haha! mase kitorg duduk je kat kat situ perlawanan Chelsea-Everton dah berlangsung selama 20minit. hehe. 10minit ptme kt situ kitorang diam jer kott tak buat pape.. msing2 layan diri masing2.. haha! Masuk jer separuh masa kedua baru kitorg bising sikit :) Kitorg bising nak tahu sebab apa? sebab Chelsea asyik kena serang aje ! ! hehe..

Dalam keseronokan tu.. aku jer asyik kena bahan.. kene gosip dgn abg angkt trsayang.. haha.. Dia call girl yg tgh msej ngn aku guna no aku.. then dia kate i luv u kat dia ! ! haha. tapi... girl tu ttaw tu bukan aku.. haha! ksiannye.. tapi takpe aku dah call dia balik and ucap sendiri and dia pon ucap benda yang same kt aku.. Walaupun kitorg tade pape hubungan yang romantik atau dikenali sbg couple diantara korang ni tapi aku sayang dia sangat2.. haha. Kalau korg tau sape budak uh comment lah kat sini. hahahaha! tapi takpe...

Bersambung kisah kedai ni.. suasana menjadi lebih meriah apabila Jermaine Beckford menyamakan kedudukan :D thank you lah ! haha. u made my day. Lepas jer abes match tu.. Kitorang pon balik lah.. Aku dgn motor aku bwak 2 org penumpang.. perh.. macam sengal aje.. lowered abes moto aku. :D lumba2 ngn abg nazli.. czen yg aku bawak uh menjerit macam pondan then peluk aku ketat2.. mcm sengal sajaa.. and kitorg selamat sampai ke rumah :D

sekian saja.. terima kasih kerana membaca. Assalamualaikum :)
VOTE AND COMMENT YAW !

Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person