Dear Followers

Friday, December 31, 2010

its all about 2010 and 2011

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera my dear readers.. sorry ROJAK language yaa! XD
Lama sudah aku tak update blog.. haha! dalam tempoh masa tersebut... aku rasa malas sangat nak update blog ni.. tak tahu kenapa lah kan... heeee... mari kita ulas sedikit tentang 2010..

2010 ialah tahun yang paling gembira ke? tak lah sangat kan.... hehe.. tapi kira boleh tahan lah kan.. tahun ni aku dapat kenal mana yang betul2 kawan dan yang mana kawan makan kawan..... tapi tak apa.. aku tak akan balas apa2 pun... 2010 adalah tahun paling busy bagi aku sebab cuti pertengahan tahun busy wat majalah... cuti akhir tahun pun sama.. tapi tak apa.. aku and the gang puas hati dengan hasil kerja majalah tu... cantikk seyhh.. hehe.. 2010 juga telah menemukan aku kembali dengan cinta pertama tapi hubungan tu tak long last pon.. haha. kejap je...tapi tak apa.. life must go on.. aku tak macam manusia kolot yang tahu nak bunuh diri aje bila putus cinta..kan bangang namanya tu. haha! then aku jatuh hati pada ehem2.. tapi aku lambat propose.. dia da dengan orang luar negeri taw. heee.. frust giler kott.. pastu kenal lah dengan hairani.. hee.. 3 bulan je kott bertahan.. tu sebab aku yang nak single sebab tak taw nape ah. haha. Manusia2 yang rapat dengan aku sepanjang 2010 ni ialah azil rani,ezat,sazfizal,syahir,ismail,abang nazli,apis,finas,adah,ekin,hajar,dan miera.. kalau ada yang tak mention namanya boleh sebut.. mungkin terlupa XD.. keputusan periksa akhir tahun untuk 2010 juga not bad, nasib baik tak turun 4s2.. kira ok lah an.. no brape eak? 18/30 kott.. tak silap lah an. sudah selesai cerita 2010..

untuk tahun 2011... aku berazam dan berjanji untuk fokus SPM2011 :) sangat2 menakutkan yaw. huh. lain martabat dia dengan PMR... huuuuu.. tapi tak apa.. di mana ada kemahuan di situ ada jalan.. XD hendak seribu daya tak hendak tak apa.. kahkahkah.. sengal. selain daripada SPM.. aku harap aku tak akan hilang orang tersayang dalam 2011 sebab aku perlukan mereka untuk memberikan semangat untuk menempuh duri dan ranjau 2011... Aku juga berharap 2011 akan menjadi tahun terbaik sepanjang 16 tahun aku hidup diatas muka bumi Allah yang luas ni dan harap2 tak jatuh cinta lagi.

2010 berlalu tak kan menjelma,
membawa bsama suka dan duka,
2011 akan bakal menjelma,
pastikan tiada tangis dan duka.

SEKIAN TERIMA KASIH ! ! 
vote and comment ?
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person