Dear Followers

Friday, December 10, 2010

Holiday.. 1/2 hari prtama..

Holiday part 1

Awal2 pagi pkul 6am aku kne bgun siap2 mandi... hohoho.. pastu gerak pg umah nnek aku grak same2 dgn fmily2 yg laen.. smntara tggu yg lain smpai.. aku makan dlu kat uma nnek aku.. nnek aku msk ape korg nak taw?
dia masak nasi impit dgn rndang and kuah kacang yaww.. lpas jer smua da makan.. kitorg grak lah nk pg ke teluk senangin ni... hihihi.. 

HEHE.. NI makwe aku. ;)

Masa otw nk pg sini... kitorg nyaris2 accident aww.. mse uh kt kapar... Ade kete giler ttibe break emergency sbb nak masuk kiri. punya lah bangang dia uh.. nasib bek bapak aku smpat break.. lau x da lggar dia dri blkang and pacik2 aku yg drive kt blkg smpat elak kete bpk aku kalu dia x elak.. dia break and kene langgar dgn kori kontena kat blkang,.. perh.. dahsyat giler kalu kne lnggar.. 

Mataku sepet~ 

Spnjang perjalanan aku bnyak abeskan mase dgn tido..... haha! x pon on9.... gile enn...emm.. da x taw nk wat ape kan.. tido je ar.. nek kebas punggung aku aww. kira 5jam lah gak dlm kete uh mse nk kesini.. tmpat yg ak mnginap skrg ni jauh ke dalam yaww.. best... ade pdang golf plakk.. huhuhu.. k arr.. ak mlas nk type pnjg2.. skrg aku nak terjun kolam~ tata..

PEACE ;)
sekian dan assalamualaikum.


Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person