Dear Followers

Wednesday, December 22, 2010

Hang Around wit Friends (my story)

Ahah.. post kali ni ialah post kenangan.. haha! takde fakta2 pelik.. hee.

Pada hari selasa yg bertarikh 21/12/2010... saya telah pergi ke Kuala Lumpur bersama rakan-rakan baik saya iaitu syahir,ijat,ikie,Finas,Emy,qeha dan fika... Kami telah berkumpul bersama2 di hadapan mcDonald kt kl central. :)

Lepas tuh.. kitorg pg ke mane tah.. naik monorail ke Imbi kan... heeee.. trun je monorail uh.. ktorg pg bwah.. pastu mmperjudikan nyawa dgn lintas jalan tnpa guna jejantas untuk ke times square.. hahahaha.. hebat kan?

Then... msuk times square... emy ngn finas x nk plak tgk wyg.. pas tu spe tah yg ajak pg men bowling... huuuu.. emy ngn finas shopping2 ape bnde yg dorg nak.. then yang lain pg satu kdai ni.. nak beli jam utk mak IJAT.. haha. si Fika ni plakk.. sbuk speaking2 ngan akak MYANMAR mntak DISCOUNT... pnye lah lame an mntak dscount.. pastu ape pn x dpat.. harga tetap ajer. hahahaha..

Dah pnat brjalan.. ktorg pg lah main bowling kat 5th floor.... yang mainnyer... aku,ayer,ijat,qeha n fika.. peristiwa yg x leh lupa.. syahir pnye bola uh asik ke longkang aje and dia salah baling.. bola tuh jatuh ke belakang... haha! and qeha strike 2 kali... ksluruhannya..

  1. ijat
  2. aliff
  3. qeha
  4. fika
  5. ayer(mat longkang)
Lepas ajer men bowling.. ktorg kuar dari times square pg ke sungei wang.. haha! nk pg cri bju hxc.. sblum uh.. kitorg pg mkan dulu kat SUBWAY... makanan dia sdapp.. and harga amat berpatutatan. konon ar brpatutan... sangat2 mahal.. hakhakhak. lpas mkan pg lah mrayau2 cri bju si ayer nak.. baju hardcore lah knon.. last2 da dpt.. then kuar sungei wang and nak balik trus...

Otw nak balik.. kne pg kt monorail uh.. sblum nek tngga ke platform dia.. kitorg pg lah 7E dlu.. yang bdak2 prempuan smua uh.. finas,emy,qeha ngn fika dah nek monorail trus... HAHA! time ni yang best.. dorg terus pergi ke TITIWANGSA... terhebat gile lah.. then ktorg kne lah tnggu kat stesen kelana jaya lame giler..

aku ase penat nak menaip lg lah.. haha! biar aku pndekkan crite..

lpas tuh ktorg naik keretapi hybrid pg ke klang then tuka platform.. time kat stesen klang.. msing pnye pnjaga dah call.. syahir plg lame kott kne bebel.. hahaha... ni sume psal titiwangsal la nih.. haha.
pastu kretapi smpai.. kitorg masuk then trun kt tmpt msing2.. :) penatt giler mmg x trkate.. balik aku mmg nak tido aje! ! ! hahahahaha

sape yg bce smpai abes citer ni.. TQ :)
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person