Dear Followers

Friday, December 3, 2010

December cuti sekolah

DECEMBER :)

firstly,.. assalamualaikum lah dulu kan.. :) then bru slamat sejahtera.. korg kene jwab.. x jwab dosa.. hehehe..
kali ni aku nak crita pasal bulan December or bulan 12 lah sng citer kan.. hehehe... korg rase aku nak crite psal bulan 12 thun brpe? hahaha.. aku rasa baik aku crita psal thun 2010 . .... walaupun bru je 3 hari msok bulan 12 ni.. tp aku rse mcm da lme brada dlam bulan 12.. ceh.. yeke? haha.. mungkin aku da strt cuti skolah awl2 lg kott..

Bagi korg... bulan 12 lah bulan utk korg relax2 kan.. heheh.. tp aku tak.. mcm2 yg aku kena buat.. drpada kena dtg kelas tusyen,pg sekolah siapkan majalah dan lain2.. ramai kwan yg ajak kluar.. tp aku x nak dgn alasan xde duit.. hehe.... ak sbnrnye malas nak kluar jalan2 ni.. sbb aku ni bkn kaki hang out mcam korg nie.. aku ada duit simpan.. kalu x simpan pon.. maybe aku blnjakan buat pg beli mkanan kott.. tak pon abes kat kredit maxis ngn celcom aku jer.. hahah! maklumlah.. org femes.. rmai aje nk msej nk call.. tp aku slalu call org2 yg pnting je.. yg x pnting uh bia aje dorang call aku.. hihihi..

utk mggu dpan... aku nk pegi lumut,Perak.. hehe. brcuti.. bulan 12 ni mmg mase utk relax2 kan? haha! aku pun nk pg bcuti jgak.. x kan korg je pg ak x pg.. :D ada family day kat sana.. mmg tiap2 tahun buat.. tp slalunya kt Port Dickson je.. tah knape thun ni nk tuka kt situ plak.. harap2 best lah ! !

bila crita pasal cuti jer.. aku trigt pristiwa2 hitam time cuti.. hehe..
-nyaris lemas kat air terjun gunung ledang
-lagi sikit nak mati kt tgah laut
ada bnyak lg kott.. tp bkn ajal aku kan.. so.. dpt lah korg tgk aku skrg. lau dtkdirkan time tu malaikat maut tarik nyawa aku.. dah tntu aku x dpt nak buat blog ni.. hahaha,..

aku rasa smpai sini je kott critanye.. kalu korg rase x best diam2 je lah.. lau best bgtaw.. hehehe.. dari hati alep ke mate hati anda semua.. sekian,.. salam..
Post a Comment

besties forever

besties forever
this is me. . the real me . . so crazy and kinda friendly :) easy go person